torstai 24. lokakuuta 2013

Syksyisissä tunnelmissa

Vähän onkin vierähtänyt aikaa viime kertaisesta blogin kirjoittelusta. Kauppaan on tullut paljon uutta tavaraa ja olen jäänyt kokonaan koukkuun Tsekkiläisiin lasihelmiin niiden laadun ja ihanan kimaltelevien värien ansiosta..
Jalokivigalleriassa myynnin sen sijaan lopetin jo kesän aikana ja nythän Myllyssä ei enää edes heidän liikettään ole. Harmi mutta parempi varmaan näin.
Minun korujeni kuvia ja muutakin on nyt julkaistu ihanassa muotiblogissa. Ihanaa nähdä jonkun toisessa maassa pitävän itsensä suunnittelemia ja tekemiä koruja. Tuli vähän erikoinen fiilis koska tuo oli ensimmäinen kerta kun näin asiakkaan joka osti minulta koruja. Kyllähän aiemminkin yhdessä toisessa blogissa oli arvonnan palkintona tekemäni jalkakorut ja voittaja julkaisi kuvat niistä jaloissaan omassa blogissaan mutta tuo oli jotenkin erilaista. 
Tässä on linkki blogiin: http://chantellefashion.blogspot.co.uk/2013/10/etsy-shop-feature-of-week-twinkle-pink.html
Haluaisitko muuten voittaa ihanan lasihelmi rannekorun jonka olen itse tehnyt ja suunnitellut. Kyseinen koru on jään sininen, kiva väri muuten vähän vihreää mukana. Rannekoru on tehty vahvasta joustolangasta joten se joustaa käyttäjän ranteen mukaan. Strassi helmet tuovat koruun lisää kimallusta, täydellinen arkeen ja juhlaan. Sivun oikeassa alakulmassa on linkki kilpailuun mutta pidä kiirettä sillä aikaa on vain lokakuun loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti